«Назустріч мрії»

2019-10-25

Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени у Томашгородському НВК школі І-ІІІст.-ліцеї проводиться ярмарок. У п’ятницю, 25 жовтня о 13.00 год на території Томашгородського НВК пройшов благодійний ярмарок «Назустріч мрії». Ярмарок підготували та провели члени ДШО «Лідер» на чолі з педагогом-організатором Богданець Світланою Григорівною. Головна мета ярмарку – не лише продати чи скоштувати смачні наїдки, а зібрати якомога більше коштів і передати їх тим, хто потребує допомоги найбільше.

До проведення заходу долучилися учні 1-11 класів, вчителі, батьки та жителі селища. Учні у різний спосіб (хто віршами, хто частівками) запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Від такого різноманіття у гостей ярмарку мало не розбігались очі. Столи прикрашали різного зразка смаколики, домашня випічка. Тут вам і бабусині пиріжки, і дідові горішки, і печиво від матусі, і солодкі татові яблука та груші.

Організатори та гості свята приємно вражені тим, як діти підготувалися та перейнялися до глибини сердець метою заходу. Настрій учасників та гостей дозволив побувати нам всім на святі доброти, де щирі томашгородці ділилися не смаколиками, а своїм бажанням допомогти тим, кому потрібна підтримка та тепло сердець.

Пам’ятаймо, що майбутнє нашої держави залежить від усіх нас. Беручи участь в різних благодійних акціях, наша шкільна родина відчула, що сила народу в його єдності. Лише тоді, коли ми разом – ми велика, непереможна сила.

/Files/images/DSC03765.JPG

/Files/images/DSC03761.JPG

/Files/images/DSC03753.JPG

/Files/images/DSC03750.JPG

/Files/images/DSC03747.JPG

Бортник Анна, голова ДШО «Лідер»

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi