Учитель – то достойний знань вінець!

2019-10-04

День працівників освіти – велике всенародне свято, пов’язане з найсвятішими почуттями: любов’ю і пошаною до педагогів, світлом знань і духовності. Учитель - одна з найважливіших професій в усі часи.

04 жовтня 2019 року в Томашгородському НВК школі І-ІІІ ступенів-ліцеї було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка. У цей день всі ми згадуємо своїх перших наставників, які долучали нас до книг, запалювали іскру знань, завжди були мудрими порадниками.

Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів. Учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки. Квіти, які дарували учні, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця.

День самоврядування пройшов на високому рівні. Уроки пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. А по закінченні уроків всіх вчителів чекали смачні солодощі, а ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята.
В актовій залі школярі дуже хвилювалися, адже для багатьох вихід на «велику» шкільну сцену був вперше. Допомагали в організації концерту дітям члени ДШО «Лідер», Андріяшина Людмила Миколаївна, класний керівник 11 класу та Богданець Світлана Григорівна, педагог-організатор. Ведучими на концерті були учні 11 класу Ничипорчук Анрій та Сахневич Ірина, вони були неперевершені. Справжньою родзинкою свята був танець «Танго», у виконанні учнів селищної музичної школи. Пісня «Перша вчителька», що прозвучала для Чмуневич Надії Кузьмівни, у виконанні її учнів: Щур Катерини, Бортник Олександри та Борисовець Катерини, Ягмирової Діани, Рошко Катерини розчулила всіх присутніх у залі. Практичний психолог школи Щерба Алла Сергіївна з Діаною Ягмировою, ученицею 11 класу, заспівали чудову пісню «Щиро бажаю», яку підспівували всі глядачі. Марія Яцкевич, учениця 6-Б класу виконала пісню «Школа», а Максим Прит професійно прочитав гумореску «Чому я спізнився?». Багато пісень, танців, жартів та кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати. Сценка «Наступний день у школі після батьківських зборів» була найкумеднішою, її зіграли Борисовець Катерина, Рошко Катерина, Заболотній Денис, Прит Анастасія, Торяник Юлія та Богданець Владислав. Не менш цікавою на святі була мініатюра «Фрагмент уроку хімії», яку виконали Богомаз Наталія, Аксьонова Наталія та Козачок Вікторія.

Дорогі вчителі! Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!

/Files/photogallery/вчителььь.JPG

/Files/photogallery/вчительь.JPG

/Files/photogallery/вчитель..JPG

/Files/photogallery/вчител (1).JPG

/Files/photogallery/вчит..JPG

/Files/photogallery/вчи..JPG

/Files/photogallery/вч..JPG

Ніна Андріяшина, голова шкільного прес-центру

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi