Цікава ранкова руханка

2019-09-05

Новий 2019-2020 навчальний рік розпочався для дітвори нашої школи весело та цікаво. А розпочався він з проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізичної культури та спорту.

Учні нашої школи святкують цей тиждень особливо. Адже в рамках проведення Олімпійського тижня організовано чимало заходів, які мають на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом. Зокрема, в рамках проведення Олімпійського тижня 05.09.2019 року о 7.45 год на стадіоні Томашгородського НВК школи І-ІІІст.-ліцею була підготовлена та проведена ранкова руханка з учнями 1-11 класів. Участь у проведенні приймали вчителі фізичної культури закладу. А члени ДШО «Лідер» (Ничипорчук Андрій, учень 11 класу; Торчинська Поліна, учениця 10 класу; Лесковець Анастасія, учениця 10 класу; Ягмирова Діана, учениця 11класу; Заболотній Денис, учень 11 класу) активно допомагали педагогам у проведенні ранкової гімнастики.

Школярі запам’ятають цей день надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчилася ранкова руханка..

Дуже приємно, що участь в даному спортивному заході взяли майже всі учні НВК. Дякуємо організаторам проведення ранкової руханки.

/Files/images/СПОРТ3.jpg

/Files/images/СПОРТ2.jpg

/Files/images/СПОРТ.jpg

/Files/images/СПОР1.jpg

Ніна Андріяшина, голова шкільного прес-центру

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi