• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фестиваль здорового способу життя в Томашгородському ліцеї

Фестиваль здорового способу життя в Томашгородському ліцеї

2016-02-09

/Files/images/IMG_0418.JPG

Черговий тур обласного фестивалю здорового способу життя провели працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради9 лютого 2016 року в Томашгородському НВК школі І-ІІІ ступенів – ліцеї Рокитнівського району, на чолі з заступником директора КЗ ОЦФЗН Найко Русланою Василівною. Вони завітали сюди, щоб нагадати тутешнім учням про важливість занять фізичною культурою і спортом, та закликати до активного і здорового способу життя. Одразу після дискусії на цю важливу тему гості запропонували дітям взяти участь у спортивних естафетах та конкурсах. На пропозицію відгукнулися учні 6 – 8 класів.

/Files/images/IMG_0396.JPG

Спершу на старт естафет вийшли команди у складі 8 школярів кожна. Вони демонстрували своє вміння справлятися з футбольними та фітбольними м’ячами, тенісними ракетками та хокейними ключками. Найбільше дітям сподобалися комбіновані естафети. Сповнені несподіванок, вони змушували учасників демонструвати свою вправність у володінні різним спортивним інвентарем та швидко налаштовуватися на виконання різних завдань.

Для участі в індивідуальних конкурсах команди делегували своїх представників, котрі вміють вправно обходитися з гімнастичним обручем, скакалкою, футбольним м’ячем та влучно накидати кільця на конуси.

/Files/images/IMG_0388.JPG

Змагання видалися захоплюючими і веселими. А після їх завершення, доки суддівська колегія підводила підсумки спортивної програми і визначила переможців, учасники та гості фестивалю мали можливість помилуватися майстерністю тутешніх гімнасток, які заповнили паузу гарною гімнастичною композицією.

У естафетах найвищу сходинку п’єдесталу пошани посіла команда «Олімп» учнів 8-Б класу. Друге місце, з мінімальним відставанням, дісталося команді «Чемпіон» 8-А класу. «Бронзу» виборола команда «Спартанці» наймолодших учасників змагань – шестикласників.

В індивідуальних конкурсах переможцями стали:

- Анастасія Рункевич, - найкраще впоралася з гімнастичними обручами;

-зі скакалкою всіх перестрибала Юлія Примак;

-Іван Щерба найдовше жонглював футбольним м’ячем і виборов титул «Володаря м’яча»;

-Іван Таргоній був найвлучнішим у накидання кілець на конуси, здобувши титул «Володаря кілець».

Переможці та призери у командних змаганнях були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області. Призи від Відділення НОК України у Рівненській області також отримали переможці індивідуальних конкурсів.

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi